Over De Gezinspraktijk

Gezinscoach, Therapeut, Trainer en Mediator

Al ruim 25 jaar werk ik in verschillende functies met volwassenen, jeugd en gezinnen. Na diverse jaren in de jeugdhulpverlening en de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik me vanaf 2003 volledig gaan richten op het werken met gezinssystemen.

Sinds 2010 geef ik naast het werken met gezinnen ook trainingen en intervisies aan teams en jeugdprofessionals gericht op de methodieken Nieuwe Autoriteit & Geweldloos Verzet en Oplossingsgericht Werken. Om me steeds te blijven ontwikkelen als jeugdhulpverlener, mediator en scheidingsspecialist,  volg ik regelmatig scholing in binnen- en buitenland. Werken met de aanwezige krachten en uitgaan van de mogelijkheden van mensen is iets wat ik me in mijn basishouding eigen heb gemaakt. De gedachte dat bijna elke ouder handelt vanuit de wens een ‘goede’ ouder te willen zijn, maakt dat ik vanuit wederzijds respect aan het werk ga met de ander. 

Sinds 2008 heb ik mijn eigen praktijk en ben tevens als franchisenemer aangesloten bij Vraagkracht. 

Hiernaast ben ik mede-auteur van 3 oplossingsgerichte waaiers namelijk; “Oplossingsgerichte Intervisie“, “Oplossingsgericht Werken 2.0” en “Oplossingsgerichte vragen voor ouders”.